Results 1 to 7 of 7

Thread: Ocupy Oasis

  1. #1
    Thorned Warrior wizard12's Avatar
    Join Date
    05.07.2008
    Location
    com9 south
    Posts
    39

    Default Ocupy Oasis

    Hey, I was wondering weather to take an oasis with your level 10 heros mainsion you had to elimanate the natural forces there?

    Could somebody give detailed info about the ocupying system with your hero please

  2. #2
    Axerider tbizzle's Avatar
    Join Date
    06.10.2008
    Posts
    365

    Default

    you send your troops to kill the nature...

    once there dead - send some troops with your hero(lvl 10 mansion)

    and then u will occupy it...

    you can do the same 2 more times with a lvl 15 and 20 mansion.

    you can also conquer an occupied oasis - but this is harder cuz the person hu occypies it usually has defenders there.

  3. #3
    Thorned Warrior
    Join Date
    22.03.2009
    Location
    Where you are.....
    Posts
    84

    Default

    I was wondering if you could have more then 3 oasises, each annexed by a different village.

    Violence is a sign of pregnancy.

  4. #4
    Natarian Knight
    Join Date
    03.04.2009
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,014

    Default

    You can only have 3 oasis' per village. But that doesn't mean you cant have any more from other villages. If you have 4 villages then you can have a maximum of 12 oasis'.

  5. #5
    Pikeman
    Join Date
    22.10.2008
    Posts
    4

    Default

    So answer me this one - how come there isnt anything available other than "raid". Shouldnt there be an "attack" option?

  6. #6
    Natarian Knight guolin's Avatar
    Join Date
    08.12.2008
    Location
    Vik'lian City, Pandora, Alpha Centauri System, where I secretly dig up and sell unobtainum.
    Posts
    3,249

    Default

    Quote Originally Posted by tds View Post
    So answer me this one - how come there isnt anything available other than "raid". Shouldnt there be an "attack" option?
    There might be realistic reasons- you can't essentially attack a forest- you raid it.

    Also, it adds a level of challenege to occupying an oasis, since it would be harder to clear it out. Also, even if you try to attack a forest in real life, you don't essentially kill off every single animal even if you outnumber them- there are chances for survival, unless you manage to pull off an entire hammer on it, which is like pulling off a bomb.

    Also, it would prevent casualties to the average person who underestimates the power of nature troops.

    Many reasons...
    Are you an old in these forums? Have you been here a long time, sadly seeing people leave slowly? Then check out my new RPG, Academy of the Old!

  7. #7
    Natarian Knight Baker|TRAVIAN's Avatar
    Join Date
    25.11.2008
    Posts
    678

    Default

    Quote Originally Posted by goh106 View Post
    I was wondering if you could have more then 3 oasises, each annexed by a different village.
    3 oasis per village, but aperently you can only hold 300 oasis at max, which would mean you would need 100 villages all with level 20 hero mansoins, i doubt that will be a worry
    Joe Rogan Expierence

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 28.07.2010, 17:46
  2. S3 Oasis
    By Bango Skank in forum Gameplay questions
    Replies: 11
    Last Post: 17.09.2009, 05:48
  3. oasis
    By ajax in forum Gameplay questions
    Replies: 2
    Last Post: 16.09.2009, 16:14
  4. Conquering oasis or other's oasis???
    By emotion180 in forum Gameplay questions
    Replies: 3
    Last Post: 04.10.2008, 07:00
  5. oasis
    By :confused: in forum Gameplay questions
    Replies: 6
    Last Post: 02.08.2008, 19:22

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •